Airco’s Beeld Martin Luther King duikt ‘zonder toestemming’ op in Zuid

Onze Airco Caravan gaat Popinnart binnenkort in New York vertegenwoordigen. Daarvoor heeft ze haar rol als bestuurslid ingeruild voor die van lid van onze Raad van Advies. Het bestuur dankt Airco voor haar – eigenlijk onmisbare – inzet voor het collectief en wenst haar en Bas een mooi avontuur in de grote appel.

Opdat wij haar niet gauw vergeten, heeft ze nog even een laatste kunstactie in Amsterdam uitgevoerd, zoals in onderstaand artikel te lezen valt (Jan Pieter Ekker, Parool, 16-01-2020) en op AT5 (zie ook hier onderaan).

In Arti et Amicitiae zijn t/m 26 januari (Het wereldprobleem & andere ongemakken) vijf van haar vernielde, kleine Marin Luther King-beeldjes te zien, die ze eerder ook tentoonstelde met Popinnart in Loods6. Meer info over het MLK-project op www.mlk50.nl/bronze-statue/.

AT5, 16-01-2020

Werk van Airco Caravan bij Popinnart

[products limit=”6″ columns=”3″ category=”airco-caravan” orderby=”rand”]